•  

  САНИРАНЕ НА 78-мо СОУ „Христо Смирненски” – р-н Банкя
  В периода 16.05.2013г. – 25.07.2013г., само за 70 календарни дни, ССИК извърши СМР за въвеждане на енергоспестяващи мерки в 78 СОУ„ Христо Смирненски“, р-н Банкя към Столична община, състоящо се от 9 корпуса.

   
 •  

  ДЕМОНСТРАЦИОННО ОБНОВЯВАНЕ НА ЖИЛИЩНА СГРАДА В гр. СМОЛЯН
  Благодарение на проекта „Демонстрационно обновяване на многофамилни жилищни сгради” на ПРООН (Програма на ООН за развитие) и МРРБ вече са направени първите стъпки за подобряване на жизнената среда в България. ССИК завърши успешно СМР по обновяване (саниране) на четири обекта в гр. Смолян.

   
 •  

  МНОГОФАМИЛНА ЖИЛИЩНА СГРАДА В гр. София, кв. Бояна
  През 2010г. започнa и завърши строителството на нова многофамилна жилищна сграда в кв. Бояна.
  Към момента сградата е напълно завършена "до ключ" с положени настилки, боядисана и с обзаведени санитарни помещения. Сградата е с Разгъната застроена площ 1400m2, на 5 етажа.

   
 •  

  ДЕТСКА ГРАДИНА В кв. ВРАЖДЕБНА, гр. СОФИЯ
  През 2008г. ССИК започна изграждане на изцяло нова сграда за две групи за нуждите на детската градина в кв. Враждебна, гр. София. В рамките на 9 месеца бе извършено премахване на съществуващото застрояване, комплексно строителство „до ключ” на новата сграда, построяване на необходимите външни детски площадки и облагородяване на околното пространството.

   

Строителство

ЦЕНТЪР ЗА НАСТАНЯВАНЕ ОТ СЕМЕЕН ТИП, БЛАГОЕВГРАД

Към момента тече изпълнението на обект: „Изграждане на 3 бр. Центрове за настаняване от семеен тип и 1 бр. Защитено жилище на територията на община Благоевград” финансиран с договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Оператина програма „Регионално развитие”. Прооекта предвижда цялостно изграждане на обектите. Сградите са завършени на етап груб строеж. В момента се изпълняват довършителни работи.

Изграждането на защитено жилище ще осигури възможност за извеждане на деца от институции при гарантирана грижа от различен тип. Изпълнявания от нас работен проект отговаря на изискването за функционално разпределение на помещенията, така че да може в максимална степен за децата и младежите с увреждания да бъде осигурена среда, близка да семейната.

Успешната ни работа по този обект изразява нашата заинтересованост към обществено значими инициативи и способността ни да изпълняваме професионално всякакви проекти.

ДЕТСКА ГРАДИНА В кв. ВРАЖДЕБНА, гр. СОФИЯ

През 2008г. ССИК започна изграждане на изцяло нова сграда за две групи за нуждите на детската градина в кв. Враждебна, гр. София. В рамките на 9 месеца бе извършено премахване на съществуващото застрояване, комплексно строителство „до ключ” на новата сграда, построяване на необходимите външни детски площадки и облагородяване на околното пространството.
Със своите приблизително 1400 кв.м РЗП (разгърната застроена площ) и важното си предназначение новата детска градина в кв. Враждебна се превърна в един от най-големите и знакови проекти в района за последните години. Благодарение на качествено изпълнените работи и бързото строителство ССИК се доказа като лоялен и коректен партньор на Столична община.

МНОГОФАМИЛНА ЖИЛИЩНА СГРАДА В гр. София, кв. Бояна

През 2010г. започнa и завърши строителството на нова Многофамилна жилищна сграда в кв. Бояна.
Към момента сградата е напълно завършена до ключ с положени настилки, боядисана и с обзаведени санитарни помещения. Сградата е с Разгъната застроена площ 1400m2, на 5 етажа. В Процеса на строителство са използвани само висококачествени материали, влагани под контрола на техническия и ръководния персонал на фирмата.
С всеотдайната си работа, екипът на компанията изгради една запомняща се сграда, вписваща се подходящо в района на кв. Бояна.

МНОГОФАМИЛНА ЖИЛИЩНА СГРАДА в гр. София, кв. Овча Купел

През 2010г. ССИК сключи договор за довършване строителството на спрян строеж на Многофамилна жилищна сграда в кв. Овча Купел.
Довършени са инсталациите в сградата, довърши се и се обнови фасадата, както и се изпълни изцяло вертикалната планировка около сградата. Покривът се обнови с нова хидроизолация, монтаж на покривни прозорци и битумни керемиди. Строежът е довършен до фаза въвеждане в експлоатация.

МНОГОФАМИЛНА ЖИЛИЩНА СГРАДА в гр. БАНКЯ

Най-новия предстоящ проект на ССИК - Многофамилна жилищна сграда в гр. Банкя.
Още на етап проучване и проектиране концепцията на сградата се опираше на четири основни принципа:

 • Добро разположение;
 • Красива и функционална архитектура;
 • Сигурна конструкция;
 • Луксозно и качествено изпълнение.

Благодарение на професионализма на всеки работещ в компанията ние ще изградим комплексно сграда, отговаряща на всички съвременни архитектурни изисквания. Сграда, носеща в себе си уюта на гр. Банкя и всички достойнства на модерното строителство.

РЕМОНТИ НА ОБЩЕСТВЕНИ И ЖИЛИЩНИ СГРАДИ В гр. СОФИЯ

През периода 2009г. - 2011г. ССИК извърши строително ремонтни дейности на няколко обществени сгради (общежития) и жилищни имота с обхват основен ремонт, който включваше цялостна подмяна на Електро, Водопроводна и Канализационна системи на имота, подмяна на дограма, интериорни врати и подови настилки, обработка на стенни и таванни повърхнини, обновяване на обзавеждането и др.
Използвани са изцяло висококачествени материали, доставени от нашите постоянни партньори в областта на снабдяването със строителни материали.
Ремонтните дейности бяха извършени в срок с осигуряване на минимален шумов фон за живущите и поддържане на необходимата хигиена на строителните площадки.

РЕМОНТНИ РАБОТИ В БЛ.37 И БЛ.60 ПРИ ХИМИКОТЕХНОЛОГИЧЕН И МЕТАЛУРГИЧЕН УНИВЕРСИТЕТ – ГР. СОФИЯ

В периода юли – септември 2011г. „ССИК” ЕООД извърши вътрешни ремонтни работи в бл. 37 и бл. 60 при ХТМУ имащи за цел премахване течове от водопроводната и канализационната инсталации на сградите, подмяна на електроинсталации и подобряване комфорта на обитаване на студентите от университета. Бяха подменени с нови множество ВК щрангове, части от електроинсталациите, извърши се частично шпакловане и боядисване на коридорите, както и цялостен ремонт, включително нови подови настилки на стаи и бани в двата блока.

НОВИНИ

„ССИК” ЕООД внедри успешно системи за управление на качеството и завърши строителните дейности по ...

виж още

СЕРТИФИКАТИ

„ССИК” ЕООД притежава сертификати, удостоверяващи съответствие на дейността и с изискванията на международните стандарти за качество ...

виж още

КОНТАКТИ

ЦЕНТРАЛЕН ОФИС:
гр. София 1407
ул. Кишинев №1, ет. 4, ап. 20
тел: 02/ 950 09 80
факс: 02/950 09 80
e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.